İncesu Şehit Muhsin Tuğrul İlkokulu


Vizyon: ÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU, TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ, ÇALIŞMA ORTAMI, ÖĞRENCİ BAŞARISI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR OKUL OLMAK.

Misyon: İLKOKUL PROGRAMINDA TESPİT EDİLMİŞ AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZE ; A)KİŞİSEL AÇIDAN : 1.İLGİ,İSTİDAT VE KABİLİYETLERİ YÖNÜNDE YETİŞTİREREK, GELECEK HAYAT VE ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK. 2.TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMA, TÜM DERS VE PROGRAMLARDA BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA TEMEL BİLGİ VE BECERİLER KAZANDIRMAK. 3.TÜM ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMESİNİ SAĞLAMAK, EĞİTİMİN BİR İHTİYAÇ OLDUĞUNA İNANAN VE KENDİNİ GELİŞTİRME İSTEĞİ DUYAN , DOĞRU DÜŞÜNEBİLEN ,BİLGİLİ, BECERİLİ, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK. B) TOPLUMSAL AÇIDAN : 1. ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA , T.C.ANAYASASINA VE DEMOKRASİNİN İLKELERİNE UYGUN OLARAK, HAK VE SORUMLULUKLARINI BİLEN , MİLLİ,TOPLUMSAL DEĞERLERE SAHİP , ÜLKESİNİ, MİLLETİNİ,BAYRAĞINI SEVEN YURTTAŞ OLMA BİLİNCİ KAZANDIRMAK C) İNSAN İLİŞKİLERİ BAKIMINDAN : 1.BAŞKALARI İLE İYİ İLİŞKİLER KURABİLEN , İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞABİLEN, ÇEVRESİNE UYUM SAĞLAYABİLEN, İYİ,MUTLU, VE HOŞGÖRÜ SAHİBİ İNSANLAR OLARAK YETİŞTİRMEKTİR..

Başarılar: Kutlu Doğum Haftası Kitap Okuma Yarışmasında Öğrencilerimizden Beyza TUĞRUL ,Tüm sorulardan sadece 1 yanlış yapmış ve birçok öğrenci arasında dereceye girmiştir. 2018 Yılında yapılan Öğretmenler Gününe özel, ´Bana Öğretmenini Anlat´ adlı kompozisyon yarışmasında Okulumuz öğrencisi Batuhan SUNGUR Türkiye geneli sıralamada ilk 50 eser arasına girme başarısı göstermiştir.

Saatler: 08:50-14:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Özel Araçlarla
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0537 318 4998

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://incesusmtio.meb.k12.tr

Adres - İNCESU KÖYÜ KARŞIYAKA MEVKİİ ESAT KATMAN SK. ŞEHIT MUHSIN TUĞRUL ILKOKULU BLOK NO 1 MERKEZ / AKSARAY

Öğretmen :5
Öğrenci :40
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :725
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Aksaray-Adana yolu üzerinden batıya doğru 25 km içeri, Aksaray-Konya yolu üzerinden doğuya doğru 15 km içeri

Adres - İNCESU KÖYÜ KARŞIYAKA MEVKİİ ESAT KATMAN SK. ŞEHIT MUHSIN TUĞRUL ILKOKULU BLOK NO 1 MERKEZ / AKSARAY

Ulaşım Özel Araçlarla ( Şahsi araçlarımızla )

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 42 km